2023-02-09
🎀A Bowl Of⭐烧牛肉青瓜意式三文治⭐烤猪波罗伏洛芝士意式三文治⭐杂菜汤⭐白牡丹茶⭐有机有汽血橙自从去完意大利之后间唔中都会挂住d 意式三文治, 最近知道上环开左间专卖意式三文治嘅小店, 就约埋d 朋友去试下。铺头虽然唔系好大, 但系都有成10 个位, 一入到去老板好热情咁介绍每款食物, 因为招牌熏牛肉三文治咁啱冇哂, 老板转左份本身menu 冇嘅烧牛肉青瓜意式三文治俾我地。呢度d 面包全部都自家制, 入口比较松脆, 充满空气感。烧牛肉入面有好多蔬菜, 加上少少香草调味, 食落味道唔错又够大份, 好有满足感。另一款烤猪波罗伏洛芝士意式三文治就充满油香, 猪肉嘅香味加上芝士真系好好食, 系健康版嘅burger。除左三文治之外, 我地仲叫左杂菜汤同埋枝有机有汽血橙。杂菜汤好足料又够浓郁, 有机有汽血橙就够晒fresh, 2样都叫加埋一份三文治真系啱啱好。Address:中环九如坊2A号地下G/F, 2A Kau U Fong, Central港铁上环站 A2 出口, 步行约5分钟#food #foodie #foodhk #foodiehk #观塘 #美食 #观塘美食 # #hkre
⭐烧牛肉青瓜意式三文治
Address:
中环九如坊2A号地下
G/F, 2A Kau U Fong, Central
港铁上环站 A2 出口, 步行约5分钟
#food #foodie #foodhk #foodiehk #观塘 #美食 #观塘美食 # #hkrestaurant #hongkong #foodlover #香港