2024-10-29
我系长期客户🙋🏻♀️ 超级钟意佢哋嘅烤鱼🔥 调味好香鱼又靓✨ 仲有好多串烧同配料拣‼️ ❣️Sapporo生啤 $48生啤买一送一劲抵😙 要嗌返杯嚟配串烧烤鱼🍻❣️鸡皮 $24@2❣️鸡软骨 $24@2❣️厚牛舌串 $28价钱真系unbeatable🫡 质素超高媲美烧烤堂🔥 鸡皮烧得好脆 油脂烧晒出嚟 好似薯片咁🐓牛舌都有惊喜 呢个部位爽口冇筋🐄❣️椒盐烧秋葵 $20@2❣️烧翠玉瓜 $20@2好彩嘅调味同熟度都啱啱好 更钟意翠玉瓜😘❣️重庆麻辣烤鱼 $298呢个价钱两个人食系非常足够✅ 重庆麻辣系惹味啲辣啲 非常适合我呢啲重口味人士🌶️拣咗清江鱼 贪佢口感嫩滑 两款鱼都冇咩骨好易食🐟 条鱼先炸/煎熟 再用炉烤🔥 边缘位置同鱼皮都好吸汤😋 条鱼好足秤 啖啖肉✨仲要免费跟埋六款配菜 原价要$68🙂↔️ 配菜超级加分🫶🏻 有莲藕薯仔莴笋蒟蒻娃娃菜洋葱🥔🧅🥬 每样嘅口感同吸汤程度都唔同 可以一次过食到真系劲满足‼️❣️手打墨鱼滑 $32超推荐一定要嗌‼️🥹 平时打边炉7-80呢度系街市价😂 但系都一样非常弹牙仲要喺个辣汤浸完超好食🤤🦑 ❣️手切鲜封门牛柳 $48❣️美国牛小排(半份) $68个汤仲可以用嚟打边炉 煮啲
调味好香鱼又靓✨ 仲有好多串烧同配料拣‼️
❣️重庆麻辣烤鱼 $298
❣️手打墨鱼滑 $32
❣️手切鲜封门牛柳 $48
❣️美国牛小排(半份) $68
个汤仲可以用嚟打边炉 煮啲牛肉食吓😋 封门柳就会比较肉质结实啲 想油脂多啲就一定要食牛小排😙
❣️甜蜜烧菠萝 $20@2
食啲酸酸甜甜收尾解腻🍍