2023-09-23
无下次平时好少打食评我觉得呢间餐厅食物服务质素同埋处理客人意见嘅方法太差首先我哋系同朋友嚟庆祝生日serve枱嘅侍应语气已经令客人觉得唔友善我哋叫咗三款热食包括寿喜烧牛肉蛋包饭 明太子蛋包意粉同埋日式炸鸡翼寿喜烧牛肉蛋包饭 个蛋都OK嘅 唔会煮得太熟 但系个汁有啲太浓明太子意粉就嫌佢啲味道太淡鸡翼中规中矩 份量都足够甜品部份 叫咗日式布甸船本身上网预订嘅时候已经写明同朋友生日 想预订一个生日牌插喺甜品度入座后亦都有再同一位侍应confirm 点知嚟到 个甜品系乜嘢都冇加而心急同朋友庆祝生日嘅我都忍唔住当面同侍应讲点解冇咗个生日牌点知侍应系用一个极差嘅语气同埋态度反问返我哋:「知唔知道个生日牌要预订?同埋要加钱㗎?」当下我哋就讲返其实上网订座嘅时候已经列明咗呢个要求 而且啱啱亦都同另一位同事confirm咗点解可以咁简单嘅事都搞错 依家仲要俾你用咁嘅语气质问?事后佢哋几位同事了解返情况之后先肯俾返个生日牌我而佢哋系一啲唔好意思都冇好地地同朋友庆祝生日嘅心情就冇咗我有朋友话原来佢早几个月餐厅新开嘅时候有黎庆祝生日exactly系遇到同我今次一样嘅情况估唔到时隔几个月啲服务质素系冇改善过好中
平时好少打食评
入座后亦都有再同一位侍应confirm
点知嚟到 个甜品系乜嘢都冇加
而心急同朋友庆祝生日嘅我
都忍唔住当面同侍应讲点解冇咗个生日牌
点解可以咁简单嘅事都搞错 依家仲要俾你用咁嘅语气质问?
事后佢哋几位同事了解返情况之后
先肯俾返个生日牌我