2020-05-02 403 浏览
初初见到佢哋开张真系好开心,因为大家都知道马鞍山出咗名系美食沙漠,谂住可以多个选择。讲返头几次嘅光顾,感受系唔错嘅,叉烧就算冇叫肥叉都唔会话好瘦好柴,满心欢喜以后多个选择,直至到后期次次光顾都唔愉快(因为冇咩选择所以仍然光顾多几次)食埋今晚我决定以后唔会再回头啦!🙄不愉快事件一 (服务求其)叫咗个外卖杂扒饭配黑椒汁,一打开检查俾咗咖喱汁,我同佢哋讲我系叫黑椒汁嘅,阿姐就话不如直接比多一碗黑椒汁你,但系𠮶啲咖喱汁已经系淋晒系啲饭同扒度⋯我接受唔到咖喱汁同黑椒汁一齐食啰😅 咁求其都得嘅咩?不愉快事件二 (食物质素下降)今晚系我最后一次光顾佢哋,叫咗外卖炒𩠌, 如下:烧鹅👎🏻首先佢叫大壹烧鹅, 咁你对佢烧鹅一定会有期望,味道还可以,但系份量比较少主要都系骨头。 大壹炒饭👎🏻用得自己个名做个𩠌名,通常都系对个菜好有信心,但系真系离晒谱,首先个饭系无味嘅,基本炒均匀都冇,仲见到白色嘅饭咕噜肉👎🏻一早睇食评见到好多人都有点呢个菜,睇相好似好正咁,唔知系咪我今晚唔好彩,啲肉超细粒,主要系食佢外皮啲粉🙄非常失望炒菜心👎🏻食得出菜心系预先灼熟,再落镬炒,非常油腻,似食紧好油腻嘅烚菜心总括,由初开张食物质

不愉快事件一 (服务求其)

不愉快事件二 (食物质素下降)
今晚系我最后一次光顾佢哋,叫咗外卖炒𩠌, 如下:

烧鹅👎🏻

大壹炒饭👎🏻

咕噜肉👎🏻

炒菜心👎🏻

总括,由初开张食物质素唔错到每况越下,就算生活系沙漠都唔会再去啦🥶

烧鹅
大壹炒饭