好耐冇同妈咪饮茶,今次就带左妈咪去九龙海逸君绰酒店2楼嘅中菜厅-海云天,食点心放题,呢个点心放题仲系以莞茜为主题,啱晒我哋呢两个莞茜控🤗!呢度仲有无敌大海景,望出去就系一片大海,当日好好彩坐到窗边位,而且当日天气超级好,有大蓝天😍,有齐海、云、天😂,影相超靓,好似去咗度假咁😆!呢度可用手机扫QR code落单,有晒图文并茂,好方便 ,莞茜系列点心就有成十多款可以任叫任食,包括莞茜烧卖、莞茜虾饺、莞茜牛肉球、莞茜粉果、莞茜炸春卷等等!全部都好香莞茜味🤩几特别,平时好少食到,满足芫荽控呀!另外仲有30多款其他点心都系任叫任食!除茶楼常见嘅经典点心做得不错,虾饺爽脆又鲜甜 ,烧卖大大粒又惹味,仲有一d比较有特色嘅,如鲍汁凤爪、姜汁糕、黄金凉瓜、黑金流沙包,整体款款都不错,而且放题可以每款叫一两件,咁就可以试多d款!望住海景食足90分钟点心放题真系好chill呀☺️!
好耐冇同妈咪饮茶,
仲系以莞茜为主题,啱晒我哋呢两个莞茜控🤗!

影相超靓,好似去咗度假咁😆!

呢度可用手机扫QR code落单,
有晒图文并茂,好方便 ,
莞茜系列点心就有成十多款可以任叫任食,
包括莞茜烧卖、莞茜虾饺、莞茜牛肉球、
莞茜粉果、莞茜炸春卷等等!
全部都好香莞茜味🤩
几特别,平时好少食到,满足芫荽控呀!

另外仲有30多款其他点心都系任叫任食!
除茶楼常见嘅经典点心做得不错,
虾饺爽脆又鲜甜 ,烧卖大大粒又惹味,
午餐