喺附近做嘢行到好攰,于是喺Open Rice 揾下附近有咩Coffee Shop 可以叫杯嘢饮坐下以咁细间嘅店仔黎讲,佢嘅朱古力选择叫做好多,对于要戒咖啡嘅我黎讲系一大福音(笑)入到去先去Counter 叫饮品,有三位店员,𠮶阵时已经系两点,我估啱啱过咗繁忙时间,餐厅无乜人。叫咗杯70% 嘅刚果朱古力,之后揾位坐,入面有一位客人,叫咗意粉边工作边食。等咗一阵杯朱古力先到,够热,饮到朱古力味同酸味、苦味嘅平衡,唔系求其冲一杯比你饮。中间出去借充电嘅时候见佢哋磅紧朱古力,唔知系咪用佢黎冲🤭以下午揾地方坐下黎讲,呢到算系几好坐,嘢饮都合格,下次再喺附近劲过揾Coffee Shop,我都会再去。另外见佢黑板有画到佢一啲自家制甜品同Bakery,有机会都可以试下☺️
中间出去借充电嘅时候见佢哋磅紧朱古力,唔知系咪用佢黎冲🤭

刚果朱古力70%
刚果朱古力70%