2023-01-27
星期五约埋朋友一共5人 约17:45入场里面两个waiter都唔系香港or韩国人 真心好无礼貌我地第一次去咁都有睇下menu倾下要叫咩几分钟之后 其中一个waiter好晦气咁问可以叫得未我话wait a moment plzwaiter:你地得个半钟时间架咋 佢d态度差到一行5个人一齐o晒嘴 第一次黎点知有时限 有都可以好声好气讲啦?请问我比钱食野要受你地气??以下系食评:1.韩式粉丝猪肠(小):应该改名叫韩式猪杂粉丝保煲 粉丝ok 数量平均每人2-3旧 猪肠....得一个人食到2片仔 其他全部肥膏 猪皮 猪耳 猪脆骨(唔知咩部位)2.酱油蟹:膏唔多 无食太多 不予置评3.五花肉紫菜包饭:五花肉 无所追寻 包饭里面d配菜加埋系五花肉既几倍 拆开完全唔知五花肉系边4.泡菜饼:有图大家睇 㶶晒 所有黑色部分系苦架 唔系刚刚好有焦脆个种埋单HKD910 员工咁既态度 加上野食咁既质素 唔会再去
里面两个waiter都唔系香港or韩国人 真心好无礼貌
我地第一次去咁都有睇下menu倾下要叫咩
几分钟之后 其中一个waiter好晦气咁问可以叫得未
我话wait a moment plz
waiter:你地得个半钟时间架咋
请问我比钱食野要受你地气??
以下系食评:
2.酱油蟹:膏唔多 无食太多 不予置评
埋单HKD910 员工咁既态度 加上野食咁既质素 唔会再去
韩式粉丝猪肠煲(小)
韩式粉丝猪肠煲(小)
泡菜煎饼