2022-07-30 1868 浏览
今日同家人4人行,去北海中心叹个下午茶,原来稻香已经转咗手,而家转咗《钟菜厅》,既然黎到不防试下,可能有惊喜。全场除房间,大厅约有4张8人大圆枱,其余系高背绒布卡座,有种高雅感。今次要反映嘅系..叫咗3笼叉烧包,全部都系冻嘅(真系唔知点解),举手叫侍应超过一分钟无人理,直至企起身挥手,终于有个侍应见到我,对望一眼后行走咗,再向另一位靓女挥手都系无反应,正当我想戴返口罩行出去叫人之际,有位高级d嘅侍应出现(着西装褛嘅),我即时大叫:唔该!当然要向佢反映一番啦,之后两位主任级嘅不时走埋黎service我地,感觉气消了。老实讲,呢间食肆唔算平,环境系唔错,坐得好舒服,但服务真系有好大好大改善空间。