-鳗鱼海鲜炒饭$118 :鳗鱼劲软嫩,超劲爆好食!加埋啲浓郁嘅鳗鱼汁,真系冇得输!!而且仲有好多紫菜同芝麻,捞埋一切食劲香!值得一赞嘅系,佢哋仲炸埋啲鳗鱼骨作小食,劲香口!!!定食仲包括有面豉汤、凉拌菜,好丰富!-蒲烧鳗鱼拼牛舌芯饭 $118 :同样都系定食,一样有面豉汤同凉拌菜。呢个定食虽然系配白饭,但鳗鱼汁渗透每一粒饭,真系好滋味!牛舌芯口感比较爽,同鳗鱼嘅软嫩成为对比,一个定食就可以试晒两种高质食材,性价比好高~-炭烧见岛和牛肉 $28 :烧得好香!牛肉味好出,牛肉都都好Juicy~-炭烧焦糖玉子 $18 :甜甜哋觉得可以做甜品享用~本身玉子烧已经充满蛋香,再喺面头加上灸烧嘅焦糖,令玉子烧蛋味更出,更香甜~-炭烧酱麻鸡 $26 :少少辣,鸡肉劲Juicy,食落都几惹味!-炭烧菠萝 $18 :次次食日式炭烧,都一定会点!菠萝烧得啱啱好,又够晒多汁、够晒甜。食串烧食到一半时,食返旧菠萝真系啱啱好!推介!-榴梿炸弹 :劲香榴梿味!!!外皮炸到卜卜脆,但里面就烟烟韧韧,仲要有流心榴梿蓉,作为甜品食,劲正!-巨峰提子乳酸梳打 $28 :巨峰提子酸酸甜甜,加埋梳打好清新,用嚟配鳗鱼饭同串烧食

-鳗鱼海鲜炒饭$118 :

-蒲烧鳗鱼拼牛舌芯饭 $118 :
同样都系定食,一样有面豉汤同凉拌菜。

-炭烧见岛和牛肉 $28 :
烧得好香!牛肉味好出,牛肉都都好Juicy~

-炭烧焦糖玉子 $18 :
甜甜哋觉得可以做甜品享用~

-炭烧酱麻鸡 $26 :
少少辣,鸡肉劲Juicy,食落都几惹味!

-炭烧菠萝 $18 :

-榴梿炸弹 :

-巨峰提子乳酸梳打 $28 :
巨峰提子酸酸甜甜,加埋梳打好清新,用嚟配鳗鱼饭同串烧食都好夹!