2021-08-26 403 浏览
首先介绍既系✨岛中坊研✨长洲热门打卡餐厅 平日三点几去食都要等大约一个钟🕞建议一去到长洲拎完飞 去附近行下影下相先📷✨野食方面叫左甜品拼盘、奄列套餐同埋自家制比利时列日窝夫😋😋✨甜品拼盘 Dessert Platter ($118)❕Tiramisu: 比较重酒味 质地滑 ❕焦糖吉士布甸: 布丁吾会好甜 香口又滑🍮❕玄米茶雪糕: 茶味不太突出 淡淡的❕焙茶芝士蛋糕: 本身好期待呢个蛋糕 食落冇咩茶味 太重芝士味 有少少失望🥲✨奄列套餐 Omelet set ($46)❕多士整得好脆 好香口 奄列就简左火腿同蘑菇馅 味道就一般般 平时茶餐厅可以食到既味✨自家制比利时列日窝夫 Homemade Liege Waffle ($45)❕Mix左原味同朱古力味 原味比较香口 朱古力有少少烧㶶咗嘅味道 而且Waffle有少少淋🙁整体嚟讲餐厅环境干净舒服 野食方面我最钟意吉士布甸同埋tiramisu💛下次会再去多一次 希望会有不一样的体验~
首先介绍既系✨岛中坊研✨
长洲热门打卡餐厅 平日三点几去食都要等大约一个钟🕞
建议一去到长洲拎完飞 去附近行下影下相先📷✨

野食方面叫左甜品拼盘、奄列套餐同埋自家制比利时列日窝夫😋😋

甜品拼盘 Dessert Platter ($118)

❕Tiramisu: 比较重酒味 质地滑
❕焦糖吉士布甸: 布丁吾会好甜 香口又滑🍮
❕玄米茶雪糕: 茶味不太突出 淡淡的

✨奄列套餐 Omelet set ($46)

甜品拼盘
奄列套餐