2022-08-16
呢间店开业一段时间但都一直人龙不绝!幸运地星期五晚大约8点左右到,等大约十分钟就可以入座,真系太好啦Menu提供好多选择,望落每样都好吸引!我地叫左唔同种类既食物,包括意粉、全日早餐、Pizza、甜品!薯条配黑松露酱:薯条较粗身,炸得外脆内软。黑松露酱味道香浓,好食!值得一提系完全唔油腻,食完薯条只碟都完全见唔到有油焦糖香蕉热烘窝夫全日早餐:焦糖表面好脆,配上软软既香蕉,口感好有层次!焦糖味配香蕉味原来好夹,味道好似融为一体咁,好食 !另一主角窝夫:形状比较特别,似蛋糕既口感,不过就完全无味。配附上既蜜糖会令窝夫更湿润同入口微甜,所以整体还可以。不过烟肉就煎得比较干黄金蟹肉意粉:蟹味香浓,酱汁有咸蛋黄,令到整体好滑好浓郁。意粉质感偏硬,配上酱汁口感同味道都一流 而且酱汁份量适中,足够拌整个意粉!不过个蟹盖内部或表面都岀奇地干净,感觉只系装饰用途甜品都好好食!下次会再试更多甜品!
Menu提供好多选择,望落每样都好吸引!
薯条配黑松露酱:
焦糖香蕉热烘窝夫全日早餐:
不过烟肉就煎得比较干
黄金蟹肉意粉:
甜品都好好食!下次会再试更多甜品!