2016-11-17
今晚又系崇洁街揾食,见呢间人少少就走入去试下~舖面细细,D位都迫迫地,坐到唔多过二十个人蕃茄汤伴蒜蓉多士,法式鲜虾花枝田园沙律伴秘制香芒汁---蕃茄汤微微酸,如果杰身D就好啦~多士系酥脆既,蒜蓉味可以再多D,沙律无咩惊喜,就系虾,花枝,菜同埋少少芒果汁咁,个汁有少少似蜜糖芥末味,不过多左阵芒果香~原只脆脆大海花虾伴野菌烤鸡意大利饭---呢个不得了,唔知你从张相睇唔睇得出,碟饭系劲大碟,我谂有平时出面餐厅既意大利饭既三倍都有@@而且佢个意大利饭系做得唔差,又唔会太硬,又够香浓~烤鸡就食唔出系烤既,似鸡肉粒咁,大海虾都好香,佢炸到我成只连壳都食哂,净番个头~ 咖啡都合格既,无我唔钟意既果种酸~味道合格之余份量就爆哂分,有机会一定要再黎试下其他野~
蕃茄汤伴蒜蓉多士,法式鲜虾花枝田园沙律伴秘制香芒汁---蕃茄汤微微酸,如果杰身D就好啦~多士系酥脆既,蒜蓉味可以再多D,沙律无咩惊喜,就系虾,花枝,菜同埋少少芒果汁咁,个汁有少少似蜜糖芥末味,不过多左阵芒果香~ 原只脆脆大海花虾伴野菌烤鸡意大利饭---呢个不得了,唔知你从张相睇唔睇得出,碟饭系劲大碟,我谂有平时出面餐厅既意大利饭既三倍都有@@而且佢个意大利饭系做得唔差,又唔会太硬,又够香浓~烤鸡就食唔出系烤既,似鸡肉粒咁,大海虾都好香,佢炸到我成只连壳都食哂,净番个头~ 咖啡都合格既,无我唔钟意既果种酸~味道合格之余份量就爆哂分,有机会一定要再黎试下其他野~