2024-02-10 30 浏览
价钱亲民又美味的烧味店😋 周不时都食烧味既我想讲呢间真系得! 虽然招牌系烧鹅,但叉烧都好正,系入口即溶咁。我地去左大角咀分店,都几多客几受欢迎! 我地叫左3款烧味👍🏻.🦆原只烧鹅脾饭呢个有跟汤,另可优惠价加配饮品! 原只烧鹅脾一上枱真系忍不住惊呼! 色泽好靓,皮脆有光泽,好香! 鹅肉软腍,爆汁!.🍖叉烧 (例牌)由于我系好钟意食叉烧,所以特登叫碟例牌既叉烧满足我味蕾。个叉烧系入口即溶,蜜汁好juicy,甜度刚好,肉质软腍,捞饭好夹.🥓脆皮烧腩仔饭呢个都系有跟汤,可优惠价加配饮品! 份量都几多,有差不多10件烧腩仔,好足料! 件件都好脆,半肥瘦最好食! 旁有黄芥末可点.🍲花生鸡脚眉豆汤要特别赞下个汤,通常跟餐既例汤都系普通例汤咁,但呢度跟餐既汤系好大碗好足料,而且饮落去系好天然无味精,里面好多汤渣,好味道!.虽然我地都加左冻柠茶,但其实食个饭饮个汤已经够饱😂 食完就明白点解呢度咁多客同多外卖👍🏻
🦆原只烧鹅脾饭
🍖叉烧 (例牌)
🥓脆皮烧腩仔饭
🍲花生鸡脚眉豆汤
2024-02-03
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 原只烧鹅脾饭
  • 例牌叉烧