2018-06-22 1118 浏览
呢间以前几好,呢几年系差咗啲,啲炒粉,面,饭ok嘅! 小菜就麻麻地lu, 不过呢度啲烧鹅真系唔差,我好多时嚟食会叫烧鹅,干炒牛河,召盬九肚鱼……其他小菜始终感觉一般今日都几多人,我同女友好彩见有张未有人执嘅枱就坐lu, 跟住示意位四眼呀叔执枱兼写嘢,佢有啲悔气,抹枱抹少一平方呎……污槽麻……刚响我同女友之间一挞水同米粒,咪叫佢抹埋呢忽啰(我唔系呼呼喝喝嘅), 典知佢黑住脸抹枱时有心定无意将𠮶个位啲米粒同水弹向我,仲加句"越抹越污槽呀" 未及落单头也不时便行咗去(之后有嘢想要,呢条四眼叔都系望到扮嘢行咗去。 帮我落单位长头发年纪几大吓嘅女人就唔错,几亲切又勤力收银姐姐都几好今日食四样嘢如下: 1) 烧鹅例牌: 有肶有背至正,滑香,堆介2)马拉盏炒通菜: 唔系咁热无镬气,味都ok, 汁多咗3) 召盐鸡软骨: 好多粉,而且无乜味4) 胡椒虾: 望落似姜葱炒虾,不过几好食

。 帮我落单位长头发年纪几大吓嘅女人就唔错,几亲切又勤力

收银姐姐都几好

今日食四样嘢如下: