2018-03-10 577 浏览
琴晚特登去左試呢間elephant kitchen...佢既位置就唔係太易去到 係梨木道🤔搭的士既時候司機問我地好好食架?我地話唔知呀去試下😂😂餐牌就唔算太多款式選擇 但樣樣都想試!點左牛油煮硯⋯豬手⋯同埋美國prime牛肉忌廉意粉🍝一上菜 嘩 好大碟!!!餐湯超有驚喜 海鮮湯好creamy好滑🤩我平時好少飲哂個湯但今次飲到一滴都無😛跟住牛油煮硯好好食啊😍😍係唔會食到沙既 吐得好亁淨😋😋豬手最特別係配菜竟然係紫薯泥!🍠甜甜地 好好食😩意粉呢都唔錯 但如果再cream d會仲正正呢餐係我成個星期最飽食得最多既一餐 太正😖最離譜係價錢超超超值 成餐$325蚊仲要唔洗加一 好值得推介!!!!!!!好想試埋佢既私房菜 只要夠6個就可以打去訂啦👻