2024-06-18 25 浏览
自从睇完媒体介绍就劲想去食,期待左好耐,等老公放假就带佢哋一齐去试吓刘兴记生煎包,真系超级无敌好味🤤爆晒汁,我一咬落去喷到老公成件衫都系😅比佢闹我🥹大家如果去试记得唔好著白色衫同埋新衫去食😂如果你系住系大西北嘅,好方便搭西铁朗屏站B2出口!好快到大约行4分钟👍各位妈妈爸爸放心带埋bb车都得,因为我拣餐厅一定系带到bb车😅今日我哋拣左几款野食👇🏻太正😍👉🏻招牌生煎包 (必食)👉🏻蟹粉生煎包 (必食)超Juice 香口包底松化,记得趁热食建议先啜好汁,否则随时有爆汁可能🤣但记得睇热小心食,唔系会烫亲烫口😅👉🏻排骨葱油拌面大人细佬都岩食,排骨松软!瑶瑶食左大半碗,佢话面面好好食😋👉🏻麻酱手撕鸡丝粉皮酱汁调校得非常棒,粉皮爽滑,配埋青瓜丝十分适合夏天食!我同老公都超钟意😊👉🏻鸡丝酸辣汤小云吞(6粒)汤底独特,非一般芡汁,非常之足料,而且十分开胃!👉🏻手工豆沙锅饼👉🏻百步香葱油饼非常建议你食完先叫,饼类拣晒两款,厨房即叫即做需时,黎到记得趁热食,值得推介哩两款,不觉油腻香脆松化,唔会太甜太咸!而且餐厅好好会帮你切开咗细细旧慢慢食!我非常欣赏餐厅十分细心提供套餐,就算你自己一个人去食都冇问题,让客

今日我哋拣左几款野食👇🏻太正😍
👉🏻招牌生煎包 (必食)
👉🏻蟹粉生煎包 (必食)

👉🏻排骨葱油拌面
大人细佬都岩食,排骨松软!瑶瑶食左大半碗,佢话面面好好食😋

👉🏻麻酱手撕鸡丝粉皮

👉🏻鸡丝酸辣汤小云吞(6粒)
汤底独特,非一般芡汁,非常之足料,而且十分开胃!

👉🏻手工豆沙锅饼
👉🏻百步香葱油饼

我非常欣赏餐厅十分细心提供套餐,就算你自己一个人去食都冇问题,让客人可以尝试不同款式,而且包埋饮品(豆浆)!👍👍👍

店舖分别有六间遍布港九新界,行到附近谂唔到食乜不妨试试😋或者如果人多唔想排队,叫外卖拎返屋企食啦!网上外卖平台都叫得送到你屋企门口👏🏻我地一路食都一路见到不停出外卖,个个食完都打包返屋企!
2024-05-26