2009-01-12 32 浏览
唔好以为筲箕湾东大街净系得安利好食, 其实仲隐藏左好多好多美食ga. 恒河咖喱屋就系其中一间令人食过返寻味的舗头.平日lunch黎食, 唔好谂住一定有位, 其实都几爆ga. 所以我同阿细1点半后先到, 避开人潮,叫左两个lunch set, 一个系咖哩牛仔腩跟饭, 一个系羊腩跟油苏饼 (要加$8). 可能因为lunch太多人黎食饭, 竟然唔够冰 for冻饮!! 我地两个人只可以叫到一杯冻奶茶, 另一杯已经冇冰.....唔通食咖哩饮热野?? 好彩仲有可乐, 系冻既....先黎一个餐汤, 其实唔知佢系咩汤, 因为净系饮到pepper味.咖哩到!! 个牛有少少"un", 但系个羊超腍, 劲好食!! 个咖哩order左小辣, 对我地黎讲刚刚好. 最要赞既系油苏饼, 点咖哩食最夹, 我真系好钟意呀, 而家谂起都想食呢!

两样都好味
最最最最好食