餐厅: Verde MAR
资讯:

2024-04-21 48 浏览
牛油果🥑爱好者要注意啦❣️西营盘水街见到一间装修好靓嘅餐厅原来系主打墨西哥菜同牛油果菜式餐厅环境以白+绿为主色营造大自然绿田园嘅感觉🌿仲有好多墨西哥同仙人掌嘅摆设户外亦有个花园种植仙人掌🌵感觉非常舒服😌当然试咗唔少牛油果菜式AVOCADO FRIES $79呢个一定要试!!!薄薄嘅炸脆衣配熟度刚刚好嘅牛油果好似奶油一样搭配带辣味嘅酱汁正正中和牛油果嘅饱腻感AVOCADO ICE-CREAM $88貌相同真牛油果一模一样黄色系芒果雪葩用完美熟度牛油果+牛奶整成雪糕估唔到同芒果非常夹AVOCADO SMOOTHIE $78Mexican Chocolate $38除咗牛油果SMOOTHIE外见到好特别嘅墨西哥朱古力浓郁嘅朱古力味带微微肉桂SIGNATURE FRIED CHICKEN $89Al Pastor Pork TACO (3PCS) $99除咗牛油果菜式外当然唔会错过墨西哥菜除咗炸鸡仲叫埋最爱嘅TACO丰富口味够juicy

牛油果🥑爱好者要注意啦❣️
户外亦有个花园种植仙人掌🌵
感觉非常舒服😌

当然试咗唔少牛油果菜式
AVOCADO FRIES $79
呢个一定要试!!!
薄薄嘅炸脆衣配熟度刚刚好嘅牛油果
好似奶油一样