2021-06-28 439 浏览
朋友一直推介河畔附近嘅依间西餐,父亲节果日带埋屋企人去试下依间小店。店内面绩不大,好彩早几日之前订到枱,唔洗等位。店入面摆咗好多figure、lego珍藏,好有亲切感,小朋友见到食欲大增。打开餐牌睇,西餐嚟讲,价钱算系平。我地5个大人,1个小朋友,叫咗好多嘢食:令和の怪物- 好新鲜,大大只牡丹虾- 都系好新鲜、爽口弹牙好精美嘅头盘,脆皮田螺包,外脆内软,口感一流。蘑菇汤- 磨烂蘑菇煮成的,十分香浓鹅肝- 非常香,味道不错,油而不腻威灵顿牛排- 估唔到小店都有得食,很用心制作的菜式,牛排口感浓郁,金黄酥皮松脆,不可错过!软壳蟹意粉-意粉好香,大大件软壳蟹海胆意大利饭-creamy,浓浓海胆味道,海胆控一定要试甜品拣咗心太软 巴斯克芝士蛋糕 法式炖蛋 木糠布甸,最惊喜嘅系,所有甜品一并放好成板上枱,仲写埋 “Happy Father’s Day” ,好靓! 好窝心! 每款甜点都好有水准,我最中意系心太软。这间餐厅服务很好,食材好新鲜,最紧要性价比高,咁亲民价钱都可以食到高级菜式。职员都好有礼貌好细心,同职员倾倾下计,先发现原来佢就系老板娘,亲力亲为,老板就系大厨,今晚佢地个女仲嚟埋帮手,感

令和の怪物- 好新鲜,大大只

牡丹虾- 都系好新鲜、爽口弹牙

好精美嘅头盘,脆皮田螺包,外脆内软,口感一流。

蘑菇汤- 磨烂蘑菇煮成的,十分香浓

鹅肝- 非常香,味道不错,油而不腻

软壳蟹意粉-意粉好香,大大件软壳蟹

海胆意大利饭-creamy,浓浓海胆味道,海胆控一定要试

这间餐厅服务很好,食材好新鲜,最紧要性价比高,咁亲民价钱都可以食到高级菜式。职员都好有礼貌好细心,同职员倾倾下计,先发现原来佢就系老板娘,亲力亲为,老板就系大厨,今晚佢地个女仲嚟埋帮手,感受到满满的爱,支持你地 继续努力。
2021-06-20
庆祝纪念