餐厅: Verde MAR
资讯:

2024-04-24 10 浏览
今日去西营盘食正宗墨西哥菜🌵主打健康自然、艺术和手工艺文化,非常适合亲子和家庭/朋友聚会🎈餐厅内悬挂在天花板上的墨西哥特色玩偶pinata 都是由 Eligio 厨师亲自手工制作的🥰其中最欣赏树懒🦥好可爱😍墨西哥馅饼Quesadilla 🌮(可选择牛/鸡/猪)我就拣左鸡肉🐔入面有蕃茄莎莎、半溶芝士及牛油果酱,材料好丰富。建议大家一定要加辣酱汁!味道会更惹味😋慢煮牛面肉配薄饼主食叫左🌟招牌慢煮牛面肉🐮呢个真系好推荐大家叫‼️因为个牛面肉真系同佢餐牌上写嘅一样真系超嫩❗️真系入口即溶🙂‍↕️而个牛肉汤都好清。食法都系将牛肉同配料夹薄饼食!必须加辣汁!会更好味!Avocado Ice cream🥑我就系冲住牛油果造型嘅雪糕而来!味道冇让我失望!就系非常浓郁细滑的牛油果雪糕,而黄色系芒果雪糕🥭Avocado Smoothie🥑用新鲜牛油果同牛奶打成顺滑嘅奶昔,有好浓郁嘅牛油果味😋Mexican Chocolate🍫超浓朱古力味,唔系死甜同好甜,好意想不到👍🏻

树懒🦥好可爱😍

墨西哥馅饼Quesadilla 🌮(可选择牛/鸡/猪)

慢煮牛面肉配薄饼

Avocado Ice cream🥑

Avocado Smoothie🥑
用新鲜牛油果同牛奶打成顺滑嘅奶昔,有好浓郁嘅牛油果味😋

Mexican Chocolate🍫
超浓朱古力味,唔系死甜同好甜,好意想不到👍🏻