2017-10-11
今日系男朋友妈妈生日 小妹平时都好少同佢食饭 今次决定带佢食好西 近近地 去左打边6 无论咩季节都系甘中意打边6🤷🏽♀️小妹不嬲都中意混酱 14蚊一位叫左原条细鳞刺生刺生好新鲜 完全冇鮏味 而且佢系薄切 可以细细啖甘享受 食哂d刺生 d头头尾尾仲可以放落条汤底到打 令d汤底更加甜同新鲜 而其他既部位就摆落汤底到烫 而且佢地都好细心 会比寿司酱油同wasabi ❤️好彩我地叫得早 岩岩好得反一条之后当然吾少得美国特级肥牛肥瘦均匀 平时食开既肥仲多过瘦 而且吾会太韧 肉质都好嫩口 我地叫左个大 所以d份量真系好多 好耐都冇试过食甘令既牛肉拉 一片片甘摆落去look 好正 入口即融我地叫左两个汤底 沙爹同蕃茄 汤底入面都有少少料 有薯仔蕃茄同埋豆卜我地都叫左d配菜 例如三秒响铃 黄帝菜 什茹 韮菜饺同云吞 入面有虾 而且都几弹牙 韮菜饺都几大粒 而佢呢到最好既系可以叫半份 系餐单到写0.5就可以了同埋我地叫左大大壸竹蔗水真系好抵 四个人 每人大大杯 仲可以每人多半杯 60几蚊 必叫!整体而言 我觉得呢间吾错 服务都吾错 味道环境卫生吾错 下次一定会再去
小妹不嬲都中意混酱 14蚊一位
叫左原条细鳞刺生