2024-08-15
话说今日约咗个牛肉控朋友食饭🍴即刻谂到带佢去💡牛大人🥩台式火锅吃到饱我哋就拣咗最贵嘅「澳洲极上和牛套餐」,套餐入面有澳洲和牛M五牛肩卷、美国SRF黑牛、美国PRIME极级肩里肌、安格斯牛小排等等…仲会附送澳洲M9和牛牛丸👍🏻汤底就拣咗清清哋嘅眷村白玉酸菜锅🤍场内有酱料区、配料区、饮品区同甜品区🤎全部都系以自助形式,想食几多就拎几多🤭咁多款肉入面最正系澳洲和牛M五牛肩卷,肉质嫩、牛味浓💕 澳洲M9和牛牛丸都有惊喜😳juicy又弹牙㖞🐮嘢饮我哋就一人一杯Hoegaarden🍑蜜桃味啤啤佢🍻蜜桃味饮落香甜又清新!而家叫2杯仲会送Hoegaarden 蜜桃雪葩一杯添🍧我最期待嘅环节紧系食甜品🍦因为可以任食dreyer’s雪糕🤤🤤仲要有我钟意嘅开心果味!成餐食完真系好满足呀😌
即刻谂到带佢去💡牛大人🥩台式火锅吃到饱
成餐食完真系好满足呀😌