2025-01-22
身边既朋友都系食肉兽今次去食高质火锅放题位于创兴广场2楼全层装潢简约舒服整洁人气爆灯我地叫左駌鸯锅底,分别系清甜椰子鸡锅同埋金汤花胶鸡锅,清甜又足料,重点系好飬颜😂!肉类、海鲜、熟食就可以透过平板点餐。SRF 美国极黑和牛片有丰富既油花,肉味香浓富嚼感,打边炉一流。美国安格斯牛板腱油花分布均匀,肉味可媲美西冷,但肉质比西冷相对柔软。封门柳肉质松软,唔易变韧而且牛肉味极为浓郁。牛魔王大爱!!美国猪梅肉片睇落好似好肥,但食落一啲都唔油腻亦冇猪腥味。手包虾肉云吞鲜虾同猪肉为馅料,弹牙且丰满,皮薄馅靓。及猪肉混合调制,让弹牙且丰满的肉质味道同时间发挥出来云吞皮唔会话好厚,嫩滑弹牙鲜虾加上猪肉作为主要馅料大头虾爽口弹牙既虾肉,十分鲜甜,仲有丰腴既虾膏。芝麻鸡翼外皮金黄酥脆,内里嫩滑多汁,香口非常。酱爆糍粑朋友超中意食🫢糍粑好Q弹烟韧,红糖酱流心爆浆!餐厅一入门口就系自助区。酱料超级齐全,有XO酱、花生酱丶蒜粒丶葱、麻酱等,可以自己调配混酱。♧食物区:菜类有唐生菜🥬、菠菜 紫羽衣甘蓝、杂菇🍄🟫、栗米🌽等,十分新鲜。 另外,仲有其他丸物、公仔面类等。♧饮品区:有一边大雪柜,入面有齐汽水、茶类,仲有
今次去食高质火锅放题
位于创兴广场2楼全层
装潢简约舒服整洁
人气爆灯
SRF 美国极黑和牛片
有丰富既油花,肉味香浓富嚼感,打边炉一流。
美国安格斯牛板腱
油花分布均匀,肉味可媲美西冷,但肉质比西冷相对柔软。
封门柳
肉质松软,唔易变韧而且牛肉味极为浓郁。牛魔王大爱!!
美国猪梅肉片
睇落好似好肥,但食落一啲都唔油腻亦冇猪腥味。
手包虾肉云吞
鲜虾同猪肉为馅料,弹牙且丰满,皮薄馅靓。
及猪肉混合调制,让弹牙且丰满的肉质味道同时间发挥出来
云吞皮唔会话好厚,嫩滑弹牙鲜虾加上猪肉作为主要馅料
大头虾
爽口弹牙既虾肉,十分鲜甜,仲有丰腴既虾膏。
芝麻鸡翼
外皮金黄酥脆,内里嫩滑多汁,香口非常。
酱爆糍粑
朋友超中意食🫢糍粑好Q弹烟韧,红糖酱流心爆浆!
♧饮品区:有一边大雪柜,入面有齐汽水、茶类,仲有珍珠奶茶。另一边,有椰青水、热菊花蜜、罗汉果茶等等,选择众多。
♧甜品区:有脆皮泡芙、牛奶布丁、糯米糍、雪糕、雪条等等。
食物Refill同上菜速度都好快,肉类质素好高,真真正正食肉肉食到饱🐷🐂🫎❣️