2022-08-25 73 浏览
之前是想写呢篇食评好耐✉️🖊️,但系一直都冇时间。终于今日记得啦,就上嚟支持下!呢间嘅装修已经系好吸引,而且工作人员都好有礼咁样带我哋入座,VIP ROOM 无限制时间 , 同最低消费 。食物和环境都评分极高。汤底系椰子鸡汤🥘🥘,汤头非常之鲜甜,椰汁慢慢,鸡肉非常嫩滑,仲有各种药材既配合,增加左呢个汤既滋补效果,一定要试下.招牌手切封门柳🐮🐮,食牛既人点可以错过和牛既美味,雪花好好, 入口即溶, 我只系放左入汤10秒 岩岩好。牛胸爽就比较爽口,牛味都浓。游水虾好新鲜🦐🦐,海水味浓郁,肉身弹牙 and juicy! 太赞了!椒盐鱼三角,咸香酥脆。白鳝片都好鲜美。总括而言,瑶柱XO酱特别出色,所有食材都增加左味觉层次!性价比高,全部都好出色!