2020-10-26 331 浏览
位于上环咖啡店,成日见到佢网上好多特色嘅季节限定甜品。上一次咁啱见到佢地新出有日本蜜桃挞,所以就即刻忍唔住冲左去食!🤤🤤叫左蜜桃挞,一杯Avocado Milk Shake 同 Fruit Juice。蜜桃挞系用日本当造蜜桃嚟整嘅,入面有少少果酱,而水果下面就有挞底。食落去嘅感觉就好似将水果同挞夹硬拼埋一齐咁😅实在感觉唔到佢嘅特色。蜜糖的确好好食,不过我会比较想就咁食个蜜桃多啲😂嘢饮都略为失望,Avocado Milk Shake 太难饮... 感觉上都冇点样调味😅 另外嘅果汁亦都系正正常常,不过一啲都唔值呢个价钱。整体上都比较失望,如果系想来打卡嘅话都可以,不过如果想来食美食嘅话,建议去其他咖啡店😪

2020-07-26
等候时间
5 分钟 (堂食)