2024-05-03 104 浏览
今日首次𠵱嚟锋哥厨房,餐厅装修又好舒适,气气真系一流!地方干净!😎呢间店我特别钟意嘅位,就系佢嘅烤鱼跟麻辣鸡煲,再有就系打边炉!所有嘅食物一流!💪🔸蕃茄烤鱼🔸!😇 揾个超大煲,好多蕃茄同鱼块!食落口满口茄味!涌出嚟嘅系浓郁蕃茄同鱼味闻到都觉得爽!🔸 麻辣鸡煲,鸡肉腌得咁正,麻辣味道十足😉 淡淡嘅麻味同一身酱料搅埋酱,麻有麻味辣有辣味!打边炉就全部食品任食,想食咩就拣咩!🔸 蔬菜类我选咗皇帝菜! 👍真系爽口呢!🔸 蛏子。好爽!味道纯净,多汁又爽口得黎仲有鲜美味!🔸 精选嘅蒜蓉烧扇贝出场啦!弹牙滑口,不但香款更有蒜味! 我最钟意蒜蓉烧扇贝啦!总括嚟讲,锋哥厨房绝对系派对,聚餐,第一选择!烤鱼,麻辣鸡煲,打边炉样样都有,食得你够口福,又一流! 快d嚟试试啦!😊
打边炉就全部食品任食,想食咩就拣咩!
🔸 蔬菜类我选咗皇帝菜! 👍真系爽口呢!
🔸 蛏子。好爽!味道纯净,多汁又爽口得黎仲有鲜美味!