2022-09-25
朋友试过喺呢度食平日嘅lunch set, 觉得几ok. 今次小编喺假期同朋友嚟依度食brunch.我哋点咗一个brunch, 一个单点main course, 同埋一个salad.🔸Brunch Set ($230)Starters—(x2)🏷 Halloumi & Salmon Toast西班牙多士(哈罗米芝士&三文鱼卷)哈罗米芝士带有淡淡的芝士🧀味;三文鱼新鲜,无腥味;多士烤得香脆可口。🏷 Soup of the Day是日餐汤系黑松露蘑菇汤嚟,充满浓郁香菇🍄味😀。Main Course—(x1)🏷 Pearl Scallop Spaghetti, Pesto Sauce珍珠带子香草意粉🍝带子细细粒,意粉🍝软硬适中,油滑细腻,唔会太浓味,偏清淡,带少少🤏香草🌿味。Dessert🏷 Dessert of the Day是日甜品是日甜品系西班牙🇪🇸油条,带金黄色,外层有啲沙糖,口感酥脆。🔹单点Main Course🏷 Mediterranean Salted Cod Fish, Israeli Couscous Salad 烤地中海盐渍鳕鱼柳 ($278)西班牙鳕鱼带咸味,下面有啲酸
🔸Brunch Set ($230)
Starters—(x2)
🏷 Halloumi & Salmon Toast
西班牙多士(哈罗米芝士&三文鱼卷)
🏷 Soup of the Day
是日餐汤
系黑松露蘑菇汤嚟,充满浓郁香菇🍄味😀。
Main Course—(x1)
珍珠带子香草意粉🍝
Dessert
🏷 Dessert of the Day
是日甜品
🔹单点Main Course
西班牙鳕鱼带咸味,下面有啲酸酸嘅芒果粒、有啲黄椒红椒绿椒,同埋以色列古斯米。侧边个三旧系薯仔🥔嚟,里面有啲沙律酱同埋黑鱼子。
🔹Salad($153)
有新鲜大虾🦐、蟹肉🦀、蟹籽、沙律菜、西柚、无花果等。份量都几大份,都几抵食。
*午餐
*另收加一服务费