2019-06-06
呢排唔知点解特别想食面包,唔知仲乜,竟然落错车,就系甘啱甘(桥),旺角火车站出左之后,只脚就行左去一间面包店门口望到D面包好吸引,又忍唔住囗入左去,原来昵度唔只有面包卖,原来仲有嘢饮,再睇下餐牌,原来系台湾人气面包➕茶饮店—-share le pain✌️✌️✌️✌️✌️之前都唔多觉有间面面包店,原来系新开😊饮品同面包都超吸引,所以决定买反公司请同事一齐食✌️✌️✌️✌️✌️款式又多,面包🥯样子又可爱,未食已经流晒口水😬款式多到无从入手,只系见到好想食,大概知道昵间D面包系好天然全人手制作,同埋系培值酵母无污染,食得好健康,,脏脏包,我最喜爱的朱古力味,士多啤梨太吸引,一定要买黎试下先😋😋😋😋😋终于决定拣左朱古力味同士多啤梨味既脏脏包,其实我都吴知点解个名甘得意叫脏脏包😂😂浓厚朱古力味👍👍👍👍👍面包又有口感又够软熟士多啤梨味食落口好有fresh既感觉同事一齐食都赞不绝口香软肉松包——满满的肉松值回票价,面包软熟,同平日食开个D铺头完全系两回事👍香蒜烟肉包——又系铺满足料香蒜同烟肉,又香又脆又新鲜😋😋😋章鱼🐙大哥—-随左外形吸引,食落超级好味,入面有海苔肉松,滋味无穷✌️✌️✌️个个同事吼住我个两杯饮品,唯有就系
之前都唔多觉有间面面包店,原来系新开😊
款式又多,面包🥯样子又可爱,未食已经流晒口水😬
浓厚朱古力味👍👍👍👍👍
面包又有口感又够软熟
士多啤梨味食落口好有fresh既感觉
同事一齐食都赞不绝口
香蒜烟肉包——又系铺满足料香蒜同烟肉,又香又脆又新鲜😋😋😋
个个同事吼住我个两杯饮品,唯有就系自私的,因为独食唔肥,两杯我自己饮晒😂😂
默沏乌龙香堤——茶味浓郁又够滑,底下的珍珠又咽硬又有口感👍👍
极浓抺茶香堤——-清新抹茶饮完口腔都散发清新怡人的浓香抹茶味👍👍👍👍👍
食过呢间面包之后,完全将以前食开个D. (XXXX)面包店抛诸脑后,真系完全系两回事,以后我又有得 multiple choice,甘我就当然系拣👆啦 yeah!!!!