餐厅: EverShine
资讯:

COVID 咁耐都无出过街, 今次假期特意拣d静d既地方, 中上环出名多cafe, 今次就拣左间系中环斜行既cafe 同朋友倾下计蓝色螺旋藻乳酪碗@$78想信店内最吸引既系乳酪碗啦(〃ω〃), 除左有色既乳酪碗好适合打卡之外, 成个碗由水果组成, 摆放无违和感仲要好健康轻煎带子黑松露菠菜牛肝菌意粉@$78份量唔算多, 小小地一日份量, 最正系好香即就带子(*´꒳`*)香草忌廉汁配意式芝士菠菜云吞@$74相比意粉, 比较钟意呢个(*≧∀≦*) , 云吞几特别菠菜馅唔会觉得好怪,反而觉得果道有少少似平时食开既菜肉云吞; 汤汁如图有成个香草忌廉汁, 同云吞一齐食都好锁得住d味~~~ 店内店员服务亲切; 不时会巡收番食完既碗碟, 虽然店舖唔算大, 但同朋友享受一个宁静的下午是不错的选择~~

蓝色螺旋藻乳酪碗@$78

轻煎带子黑松露菠菜牛肝菌意粉@$78