2023-01-17 129 浏览
餐厅内放置了不少绿色植物,并以绿色和白色为主布置餐厅,感觉几舒服,但建议一早订位,ᴡᴀʟᴋ ɪɴ 轮候时间较长▪️虎虾海鲜混乱杯面 $𝟷𝟸𝟾老实说,只是一个平平无奇的冬阴功杯面,当然完全系为咗打卡而叫,但又估佢唔到入边都几多海鲜,食起上嚟有几嘢味▪️芒果乳酪叠叠冰 ᴍᴀɴɢᴏ ʏᴏɢᴜʀᴛ ɪᴄᴇ ᴊᴇɴɢᴀ $𝟷𝟷𝟾 (ғᴏʀ 𝟸)呢个sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ既甜品主要由芒果雪糕,芒果糯米饭同埋棉棉冰制作而成,芒果雪糕食落好够冻,又有芒果肉粒喺里面,食落好满足😋直到中间会有啲糯米,加埋椰浆配合上面芒果肉制作而成嘅雪条,好满足
▪️虎虾海鲜混乱杯面 $𝟷𝟸𝟾

虎虾海鲜混乱杯面