2020-01-18
除左啲奶茶 见到上网好多人影个蛋包包😍就比佢吸引左😍-樽仔奶茶☕️同其他茶餐厅唔同 佢用个好靓嘅玻璃樽装住啲奶茶😍好特别!个樽仲可以带走架😚奶茶粘粘地 相当之香滑~奶同茶嘅比例不错👍🏻好浓奶味之余 茶都好香醇 仲有啲回甘添🤤茶王之王应该会更加正💓不过我个人觉得呢杯奶茶甜左少少~-松露杂菌蛋包包🍳蛋包包姐系用蛋包住个包🤣好得意好有创意🥰蛋嘅份量好多 炒得都好滑😋不过蛋味就唔太浓~一切开就会见到好多杂菌爆晒出黎🍄好足料😍个包应该有搽牛油🧈所以成个包好香💓但系因为太多蛋汁所以个包好湿同淋晒😟个人唔太钟意呢个口感🙈同埋如果面头啲松露多啲就好喇~-抺茶西多士🍵呢个好推介😍佢比左个壶仔装住啲蜜糖比你自己倒 份量自己决定🤤每一旧多士都炸到脆卜卜 中间仲搽满晒抺茶酱💓就咁食已经好够甜 唔洗落蜜糖都得🍯成旧放入口 爆晒汁 真系有种好幸福嘅感觉😚
樽仔奶茶☕️
松露杂菌蛋包包🍳