2024-01-02 32 浏览
系圣诞呢段时间咁开心简系要约朋友出黎聚下啦👭见呢间餐厅网上好多人宣传话好好食,环境好幽美好适合我地呢d姐妹间既聚会。入面既装饰系比较简约风,感觉好放松😎我去见到好多人排队就知一定无拣错餐厅,d野食真系好好味,价钱又好合理😍🌟凯萨沙律+烟三文鱼 $98佢既沙律装法系我第一次见用玻璃罐去装🥗入面有好多沙律菜,d菜好新鲜,入面仲有温泉蛋🥚好多面包粒,食落去好香脆。我仲加左烟三文鱼,超大块,好惹味,好fresh🌟慢煮甜酒烩牛面颊 $188用慢煮既模式煮完系好入味又淋,一切开就见到入面已经索晒d酱汁🥩食落去系好淋,入口即溶咁,d肉真系好嫩。下面就铺满薯蓉,好绵密,食得出有淡淡既奶香🥛🌟水牛城鸡翼 $88用左单骨去炸个鸡翼,捞咪个酱汁🐥食落去甜甜地,好惹味,入面个肉质系炸到岩岩好,好嫩,一边食一边吹水真系好正😋🌟烧花鱼一夜干 $128呢个鱼真系好大条,d鱼骨一扯就起,完全唔洗担心鱼骨问题🐠d鱼肉烧完有BBQ既味道,又无落太多既调味料,主要食佢既原汁原味再淋上柠檬汁,肉质系嫩及焦既口感之间,好特别😊🌟水蜜桃荔枝茶 $56个颜值真系好高,用左好有传统特色既花瓶去装野饮,上面仲会加d假话做装饰🍹饮落去水

🌟凯萨沙律+烟三文鱼 $98

🌟慢煮甜酒烩牛面颊 $188

🌟水牛城鸡翼 $88

🌟烧花鱼一夜干 $128

🌟水蜜桃荔枝茶 $56
个颜值真系好高,用左好有传统特色既花瓶去装野饮,上面仲会加d假话做装饰🍹饮落去水蜜桃同荔枝味都好浓🍑又唔会好甜,好清新,打卡真系一流📸

🌟焦糖蜂蜜奶昔 $68
黎到呢杯女孩子又爱又怕既特饮,下面系好重味既焦糖蜂蜜奶昔🍹上面又有cream,仲有爆谷系上面做点缀,捞咪个cream饮落去系好滑,又唔会好甜,奶味都几重下,饮完d烦恼都无晒😌