9/13 Staycation 包埋 Dinner Buffet ⋯今次就系因为想食长脚蟹所以拣尚厨。下面系平时嘅价钱:⬇️今晚海鲜有长脚蟹 螺 虾 青口仲有生蚝、我净系一心想食长脚蟹,一时超大只一时又细细条 ⋯ 不过唔会太咸好好味、有时可以成条扯出嚟食,而且都会不停 Refill 食到饱。⬇️鱼生都正常、不过吞拿鱼有根定唔知系渣,其他寿司就干争争特别系太圈。⬇️热食就真系好少选择、炖汤去到一半先开始有 ⋯ 出面就有一中一西汤任饮,同埋出咗一次鹅肝新鲜热辣几好味。试咗烧牛肉同埋一旧烧鸭都唔差、最后食一碗猪骨汤烚菜加丸丸就八成饱。⬇️甜品有 H 字头雪糕、仲可以配埋新鲜整嘅鸡蛋仔 ⋯鸡蛋仔脆边好味。仲有细细件蛋糕 芒果拿破仑 全部都几好味、仲有见到豆腐花不过冇试!⬇️生日送咗一个 Blueberry Cheese cake 仔帮你点埋蜡烛不过冇名冇字小小心意。⬇️讲真嘢食真系少过之前、好彩唔系 Full house 否则可能唔够人抢 😂 佢有得自己冲冻柠茶同埋冻奶茶,不过去到一半已经冇杯、问极佢哋都 Refill 唔到杯。之后冰都冇晒 ⋯ 亦都冇再加、我唔知 Buffet 有冇包咖啡茶,但系冇晒杯俾
今次就系因为想食长脚蟹所以拣尚厨。
下面系平时嘅价钱:
2060 浏览
⬇️
今晚海鲜有长脚蟹 螺 虾 青口仲有生蚝、
⬇️
讲真嘢食真系少过之前、好彩唔系 Full house 否则可能唔够人抢 😂 佢有得自己冲冻柠茶同埋冻奶茶,不过去到一半已经冇杯、问极佢哋都 Refill 唔到杯。之后冰都冇晒 ⋯ 亦都冇再加、我唔知 Buffet 有冇包咖啡茶,但系冇晒杯俾人哋冲冻柠茶冻奶茶都几搞笑。
⬇️
收碟嘅速度都快 ⋯ 不过侍应似炒散、所以好多嘢都唔知道、问佢攞餐巾或者湿纸巾都唔知系边有,但系佢哋态度都系好嘅。
⬇️
如果冇长脚蟹我一定唔会黎、但系因为供应充足我已经好满意。
2021-09-13
庆祝纪念