招聘中
10天前
餐厅: 譚仔三哥米線
资讯:

2020-09-22 418 浏览
是咁的,收工约咗人去观塘交收,行过成业街见到新开咗间三哥望下门口menu原来有外卖优惠,咁就买返屋企先食落咗单就企喺门口等,一直等咗差唔多半粒钟都无嗌过个外卖number入去问下先知原来一早整好咗,但摆咗喺台无人理…个员工仲扮晒嘢话嗌过但无人应WTF??? 我一直企喺门口都无见人出过嚟嗌㖞???呢间嘢个门口仲要有个电子萤幕show返啲等位/外卖number但系得个摆字,完全无update过好心无用就熄咗佢啦 嘥拎晒啲电外卖啲汁泻咗出嚟,成袋油嘢食淋淋冻柠茶 - 帮我走埋冰咁健康? 等到啲冰都融埋,成杯嘢淡而无味尖椒皮蛋 - 外卖优惠价10蚊,泻咗好多汁味道好淡酸辣鱼片米线 - 近排新出嘅口味鱼片系鲩鱼,食落爽口但有少少骨汤底嘅酸味主要来自酸菜,酸味较淡唔突出米线 - 浸得太耐,太腍好易断堂食嘅客得3成都搞成,呢间分店真系好唔掂嘥咗咁耐时间,搞到啲食物质素差晒,早知行多两步去观广食谭仔仲好啦
是咁的,收工约咗人去观塘交收,行过成业街见到新开咗间三哥
望下门口menu原来有外卖优惠,咁就买返屋企先食

入去问下先知原来一早整好咗,但摆咗喺台无人理…
个员工仲扮晒嘢话嗌过但无人应
WTF??? 我一直企喺门口都无见人出过嚟嗌㖞???
但系得个摆字,完全无update过
好心无用就熄咗佢啦 嘥拎晒啲电

外卖啲汁泻咗出嚟,成袋油嘢食淋淋

冻柠茶 - 帮我走埋冰咁健康?
等到啲冰都融埋,成杯嘢淡而无味

尖椒皮蛋 - 外卖优惠价10蚊,泻咗好多汁味道好淡

酸辣鱼片米线 - 近排新出嘅口味
鱼片系鲩鱼,食落爽口但有少少骨
汤底嘅酸味主要来自酸菜,酸味较淡唔突出

米线 - 浸得太耐,太腍好易断

堂食嘅客得3成都搞成,呢间分店真系好唔掂
外卖自取