2024-08-13
见到好多人推介佢嘅小朋友游玩空间,打电话去发现佢仲系可以比宠物进入!!!!!!当然要带我只狗狗见吓世界啦(虽然就冇嘢啱佢食)👍🏻椒盐海虾真系必点嘅小食之一,椒盐做得相当香口,虾肉爽甜,睇相都见到好多嘅炸蒜铺面!👍🏻菜胆鲜鱼汤锅呢个锅底真系极力推介,啖啖雪白嘅鱼汤饮落去非常鲜甜,加上菜胆,感觉健康,里面亦都搭配咗鱼蛋、豆腐,记住先饮咗碗原汁原味嘅汤先!👍🏻牛猪羊杂拼全部都系手切,牛肉方面更加有牛白肉,连同猪肉、羊肉,食肉兽就啱晒!而且连同冰底坐镇,够晒保鲜!👍🏻冰镇鲍鱼两只起就有得嗌啦,鲍鱼嘅调味相当合适,用上碎冰坐镇,入口鲜甜爽口。👍🏻鬼马鸳鸯胶通常油炸鬼上面都会铺上生嘅墨鱼滑同虾滑,但系呢间餐厅已经帮你预先炸好咗,所以放落汤底20秒,摆入口都仲系脆卜卜,邪恶返嚟真系劲好食!楼上更加有房仔可以一班人聚会或者狗狗聚会添
👍🏻椒盐海虾
👍🏻菜胆鲜鱼汤锅