2018-08-09
见食评唔错就同朋友黎试呢间川菜,18:30入到去人流唔多,得一围台客人。 坐好之后就研究下个menu,价钱偏贵。之后有个男人行过黎推介海鲜拼盘锅,有蟹,鲍鱼。因对海鲜过敏所以决定唔食,但个男人居然话:你地见贵先唔食姐,其实都唔系赚你好多钱。 估唔到开开心心食饭居然要受气。之后叫佢落单,佢好唔耐烦叫我地讲喇。 (无用纸笔,净系用脑记) 之后又尴尴尬尬走返黎话唔记得其中一个。😒到d菜黎到,真系o哂咀。D莴笋丝同鸡丝海蜇份量劲少,虽然不求好大碟,但都唔系咁少,个size只系大碟过韩式前菜少少。我地四个人叫左土豆丝$88,莴笋丝$68,鸡丝海蜇$63,口水鸡$98,鱼春鱼卜煲$198。另外再叫饮品。四个人唔够饱,但唔想加单,净系想快d离开。最后埋单盛惠$720,闲闲地一罐可乐都要$25,另外仲有茶位钱再加10%。虽然食物味道唔差,但咁既服务态度同价钱,一定无下次。唔想食唔饱之余仲要受气😕。狗眼看人低仲要hardsell自己既野食🤑
我地四个人叫左土豆丝$88,莴笋丝$68,鸡丝海蜇$63,口水鸡$98,鱼春鱼卜煲$198。另外再叫饮品。四个人唔够饱,但唔想加单,净系想快d离开。 最后埋单盛惠$720,闲闲地一罐可乐都要$25,另外仲有茶位钱再加10%。虽然食物味道唔差,但咁既服务态度同价钱,一定无下次。唔想食唔饱之余仲要受气😕。狗眼看人低仲要hardsell自己既野食🤑