2021-03-06 730 浏览
收工去又一城买完咖啡粒之后,都差唔多九点,以为D食肆收十点,时间不多,就上咗去food court上面睇吓有乜食,见到以前麦记个位开咗三间新舖,呢间系其中一间,仲念想食边间之余,唔知边间打边间,就求其扫咗其中一间安心出行码个code显示呢间,咁就是但去呢间食,入到去就已经比人雏落单,叫完嘢先知收九点半,真系食到狼吞虎咽😩😩😩😩😩————————-餐牌都未睇清,所以就求其叫个小食拼盘同埋一碗喇沙,其实未睇清小食系乜嘢就叫,嚟到𠮶时,有小小打咗个特,配鸡翼尖就当系小食,不过自己无睇清楚餐牌,上面系写住鸡翼尖,不过佢哋都所谓用到尽、够环保😂海南鸡嘅肉做海南鸡饭…切咗只鸡翼尖就用嚟做小食,真系用尽资源😅😅👍👍赚到尽、想唔比个like👍你都唔得😂😂————————-讲完废话又讲吓D食物😃食物味道都唔错,而且亦算几好味😋⋯⋯🟩星加坡喇沙:喇沙味浓郁、足料又多🦐虾、豆卜、鱼片,蟹柳⋯⋯等等,味道属于好食😋————————🟪小食拼盘:猪手、黑椒扎肉、鸡翼尖,仲有D炸🐟鱼仔、沙律粒、味道属正常口味,不过真系食得好赶😅😅😅😅😅———————🟫香茅薄荷特饮:我都几钟意饮薄荷味道嘅饮品,清新怡人、味道不错😊—

————————-
赚到尽、想唔比个like👍你都唔得😂😂
————————-
讲完废话又讲吓D食物😃
食物味道都唔错,而且亦算几好味😋⋯⋯
🟩星加坡喇沙:

————————
🟪小食拼盘:

———————
🟫香茅薄荷特饮:
我都几钟意饮薄荷味道嘅饮品,清新怡人、味道不错😊

———————-