2016-01-27 270 浏览
对,坑口区已经食到我冇乜地方想再食再写,要找地方写,在每次只会于早上经过此地的我只剩下酒楼同连锁店未写。是日的一次路过早食,我就选择了某中曾经批评我,叫我唔好写咁多既《麦当劳》。而我来到的,是厚德邨既《麦当劳》。早上,食早晨全餐,对,这猪柳蛋汉堡餐基本上等于一个早早晨全餐,有两片 muffins,有一片猪柳扒,有脆薯饼,唯一不同的是水蛋变炒蛋,仲有,早晨全餐仲要冇左片芝士添....哗蚀底晒......所以,我喜欢猪柳蛋汉堡多一点点,又香又好味嘛,一次过食,香过分开食。奶茶,不同《麦当劳》冲出来的其实有分别,分别就在,浓淡同奶味。是日的虽够浓,但奶落得不足。只评 猪柳蛋汉堡餐 v 早晨全餐,我觉得 猪柳蛋汉堡餐 = 早晨全餐。

$26 (早餐)