2016-06-21
一入门口 我地全部人都要除鞋换上拖鞋 而且要用消毒酒精洗左手先能够入内 入面有好多靓仔靓女猫猫 其中仲有位叫猫界张志明/宋仲基 笑死我我地首先叫左个招牌二人全日咸甜点猫衣橱 $348 for two卖相十分精美 一上台个猫衣橱已经喷紧白烟 相信系加左干冰系入面 好有创意而且拍照效果一流猫衣橱既咸甜点佝全 咸点既有烟三文鱼多士配忌廉芝士酱 + 意大利Parma Ham配蜜瓜 甜点则有木糠布甸,明治4.3牛奶布甸,朱古力BROWNIE,流心芝士挞,蝴蝶酥,忙果蛋糕猫衣橱仲有个拉出黎既柜桶仔 入面仲有抹茶牛奶酱多士同埋白玉红豆抹茶雪糕重点想赞下个朱古力BROWNIE,朱古力味十分浓郁之余食落仲系外表微脆兼热辣辣BROWNIE底下更配上温呢那雪糕,简直系perfect match另一道屈机甜点就系抹茶牛奶酱多士,重点绝对系个抹茶牛奶酱而多士只系用黎点缀我有问返店家点解个酱好似特别浓郁而且唔同一般抹茶味?原来拒地系用左一种特制由两种唔同既抹茶酱再混合牛奶所组成厨师精选蛋糕 - 呢款蛋糕次次都会唔同,今次我食到既系亡果mousse蛋糕,酸酸甜甜好开胃,甜而不漏白玉红豆抹茶雪糕 - 抹茶味都好重,白
入面有好多靓仔靓女猫猫 其中仲有位叫猫界张志明/宋仲基 笑死我 我地首先叫左个招牌二人全日咸甜点猫衣橱 $348 for two
卖相十分精美 一上台个猫衣橱已经喷紧白烟 相信系加左干冰系入面 好有创意而且拍照效果一流 猫衣橱既咸甜点佝全 咸点既有烟三文鱼多士配忌廉芝士酱 + 意大利Parma Ham配蜜瓜
猫衣橱仲有个拉出黎既柜桶仔 入面仲有抹茶牛奶酱多士同埋白玉红豆抹茶雪糕 重点想赞下个朱古力BROWNIE,朱古力味十分浓郁之余食落仲系外表微脆兼热辣辣
白玉红豆抹茶雪糕 - 抹茶味都好重,白色小丸子好有口感,中意烟烟龈龈既朋友必定喜欢,仲有既红豆茸垫底令到口感更丰富
自家制明治4.3牛奶布丁 - 味道比想像中淡口,牛奶味比甜味多,而且布丁烟烟龈龈,好Q好弹
烟三文鱼多士配忌廉芝士酱 - 平时较少食到甘既配搭但两者其实十分合衬,烟三文鱼色水好靓 配上香脆既饼干一流
KO左猫衣橱后我仲有少少意犹未尽,于是乎又再加多个冷乌东