2023-08-15 34 浏览
呢间鬼混,之前食过佢地既xmas tea set 觉得好高质,所以今次又再去试下佢地既dinner 质素如何~ 📍咖喱千层面上到黎个卖相有小惊喜,同以往一砖既千层面唔同,佢切成4小旧,每一旧口感都好酥脆入面有浓浓咖喱香气,入口仲有阵阵甜味令人好惊喜!📍龙虾沾面呢个几乎系每枱必叫食物! 餐厅唔用普通既意粉用左日式沾面,每条面条都劲挂汁,龙虾尾肉质爽口弹牙,两者捞埋黎食超夹📍爆谷火山配雪糕本来系喺佢同鲜艳蘑菇中间2拣1,最后拣咗呢个,其实有啲小失望! 因为一开始我以为POPCORN火山入面系会再有其实馅料喺入面,但原来成个火山都系爆谷,食到最尾都有少少甜 (!)不过如果你系POPCORN LOVER你就一定要叫!! 📍手工啤酒 Lion Rock入口系清新果香加埋麦芽香气,味道唔算好苦女仔几啱饮~~

📍咖喱千层面

📍龙虾沾面

📍爆谷火山配雪糕

📍手工啤酒 Lion Rock
入口系清新果香加埋麦芽香气,味道唔算好苦女仔几啱饮~~