2023-05-10 82 浏览
复常后星期五晚happy hour诺士佛台周围都满晒,一位难求,朋友揾到楼上有间唔错既bar。入到嚟仲见到有个桌球枱可以玩。呢到都算几多特色Cocktail,有d系香港名物(可惜今日红豆冰卖哂)鸡尾酒,又有四大美人为主题嘅鸡尾酒,打卡一流。不过两个人想静静地吹下水,饮左杯earl grey remix 同埋玩味重既杨枝甘露cocktail,估唔到杨枝甘露系真系咁出乎意外,原来拎黎沟酒又几得意同特别!食物方便,我地叫左餐汤加前菜,南瓜汤几浓郁,冷盘都相当好食,特别系火腿油分充足细软,有质素既hams and salmon!另外仲叫咗葱爆牛柳粒及香辣白酒罗勒大蚬扁意粉,估唔到西餐厅都咁够镬气,而家大蚬扁意粉劲好食,蚬肉每粒都胀卜卜,好新鲜,意粉索晒蚬肉嘅鲜甜味道!估唔到又发掘咗个好地方,收工吹吓水,饮返杯,地点又方便!

估唔到又发掘咗个好地方,收工吹吓水,饮返杯,地点又方便!