2023-09-10
❤️诚意推荐,庆生好地方餐厅系hotel icon 28楼,一早订位要求窗边位,可以望到维港美景。餐牌价钱中上,最称心的地方系份量可以叫半份,两个人食刚刚好,服务一流,好满意😍🫶🏻🐷桂花梨黑醋猪柳$144 (半份)味道有点似糖醋排骨,但呢个无骨,淡淡肉。刚刚炸起的感觉,好香口惹味。但略嫌肥肉都多,食食下觉得几甜。🥣宫廷带子酸辣汤$138味道正正常常,几浓味,都吾错。🥣生拆蟹肉菜苗汤$138食到蟹肉份量都多,几鲜味。🐤🧄黑蒜鲍鱼鸡煲$338呢个冇得叫半份,一上枱渣渣声好够热😋鲍鱼有两只,几新鲜弹牙。鸡件都几多,有骨,肉质吾会鞋,但黑蒜味吾太出,可以再浓味少少。🍛樱花虾带子蟹肉炒饭$124(半份)超级推荐😍👏🏻半份价钱超抵食!而且份量都好多,材量好丰富,蟹肉同带子都几多,炒得好香好够镬气,超级好食😆🍑蟠桃寿桃包$30.2(0.67份)呢个系我食过最好食的寿桃包😍外皮烟韧韧,莲蓉馅几棉密,吾太甜,吾会漏,好好食。㊙️原来polyu alumni 会有85折!
❤️诚意推荐,庆生好地方
🐷桂花梨黑醋猪柳$144 (半份)
🥣宫廷带子酸辣汤$138
味道正正常常,几浓味,都吾错。
🥣生拆蟹肉菜苗汤$138
食到蟹肉份量都多,几鲜味。
🐤🧄黑蒜鲍鱼鸡煲$338
🍛樱花虾带子蟹肉炒饭$124(半份)
🍑蟠桃寿桃包$30.2(0.67份)
㊙️原来polyu alumni 会有85折!