2023-12-01
朋友生日想食烧肉庆祝,拣咗嚟三郎,钟意呢度环境典雅清静,食物质素高,服务又好牛肋条、辣椒肉、肩胛肉、牛肩、和牛三筋 - 牛味劲香浓,肉质软腍,完全冇筋,口感极佳,欣赏三郎提供牛脂肪,令啲肉烧落更香,火炉又够大,好易就烧到好香脆鲜虾、鸡颈肉、鸡心、野菜 - 鲜虾有虾膏,虾肉系爽口弹牙;鸡颈肉好爽脆;鸡心调味亦好好;南瓜、冬菇同洋葱都新鲜,简单烧已好鲜甜好味五款刺身都劲新鲜同鲜甜,个人觉得油甘鱼同吞拿鱼特高质沙律好新鲜,调味都好好,加入沙律酱、芝士粉、面包糠同脆烟肉碎,令口感同味道更丰富,好开胃和牛煲仔饭 - 劲多和牛,啖啖都食到,香浓软腍,调味又好,成个煲仔饭口感烟韧,好高质炸鸡翼 - 炸粉唔会话好厚,肉质鲜嫩,锁到肉汁,点沙律酱食好正柚子雪糕 - 重柚子味,食埋呢个甜品,成餐好圆满餐牌选择好多好吸引,款款都想试日系典雅装修,简洁得嚟又靓,环境同气氛都好舒服,座位阔落好坐,而且私隐度高,服务好好,值得推荐
五款刺身都劲新鲜同鲜甜,个人觉得油甘鱼同吞拿鱼特高质
柚子雪糕 - 重柚子味,食埋呢个甜品,成餐好圆满
餐牌选择好多好吸引,款款都想试