2023-04-17
今日约咗朋友去屯门码头行吓倾吓偈影吓相,都几好feel❤️我哋拣咗呢间西餐厅。餐厅环境都唔错,地点都好方便。我哋坐长凳吧枱,倾偈倾到人哋关门先舍得走🤣🤣我哋叫咗以下食物白酒忌廉汁煮蓝青口$98新鲜嘅青口经过白酒同忌廉煮熟,令佢嘅鲜味更为突出,白酒奶油汁好浓郁滑溜,食完一只又一只,停唔到口。唐扬炸鸡 $52外层香脆,内里鲜嫩,好够味,整得好好食,出色👍🏽迷迭香烧羊肉伴薯菜配红酒汁$148香气四溢嘅迷迭香烧羊肉,每一片都有啲厚度,薯菜有好香嘅牛油味,再加上红酒汁,味道醇厚。黑松露大啡菇野菌意大利饭 :意大利饭中加入黑松露,令味道更加浓郁,配上大啡菇同埋野菌,令饭菜更加丰富多样,味道美味可口。😋Ice Hazelnut Latte (榛果拿铁):冻冻嘅牛奶加上香气浓郁嘅榛果糊同浓郁嘅咖啡,一饮而尽,啱哂热天饮用。我哋想健康啲就叫咗少甜,更加饮到咖啡嘅香味,但如果怕苦嘅朋友就唔好叫少甜喇。Ice Mint Chocolate Latte (薄荷朱古力拿铁):冻冻嘅牛奶加上清新嘅薄荷同香浓嘅朱古力,一饮就感到好凉爽
我哋叫咗以下食物
白酒忌廉汁煮蓝青口$98
唐扬炸鸡 $52
外层香脆,内里鲜嫩,好够味,整得好好食,出色👍🏽
迷迭香烧羊肉伴薯菜配红酒汁$148
Ice Hazelnut Latte (榛果拿铁):