2023-10-01 412 浏览
当日新屋入伙辛苦咗成日,谂住去食个火锅贺一贺佢,点知喺呢间餐厅食到一肚气!先讲环境,头顶冷气机超级大风,连头顶盏吊灯都fing 嚟fing 去,冻到好辛苦。隔篱枱仲惨,头顶冷气机一路滴水,佢地都忍唔住嘈两句。然后食物,佢啲菇系酸的,鸭血味道好怪,食咗啖即刻吐返出嚟我哋明明得四个人,但鱼皮响铃丸呢啲平价食物俾一大兜,同佢反映食唔晒先收走,鱼皮多嘅程度系好明显呢台食净会比下一台。得啲牛叫做正常啲,但系我哋叫咗两三碟之后就唔再上俾我哋,连叫汽水都唔上最顶唔顺系态度,我哋系黎任食,想加牛,啲阿姐话OK,之后从来无返过嚟,叫咗三次后嬲到想走,个阿姐就叫我哋食晒其他嘢先,但系其他嘢系变味嘅食物,难度要我哋比三百几蚊一位帮佢清咗啲变坏存货吗?! 走嘅时候一肚气,俾完钱个姐自言自语话食净咁多嘢,我都未话你俾啲变味嘅食物我哋食啦,牛同汽水又唔舍得上就唔好学人做任食火锅啦

先讲环境,头顶冷气机超级大风

然后食物,佢啲菇系酸的,鸭血味道好怪,食咗啖即刻吐返出嚟

最顶唔顺系态度