2023-01-03
喺open rice见咁多人赞,谂住去试吓,点知环境非常挤迫,啲嘢食会喺头顶经过比隔离嘅客人,而店员唔会提醒你架,直接头顶经过比嘢食就算😡好啦,迫都算,谂住好食就得,点知嘢食一般般,而且卫生劲差,发现有小昆虫,正常都即换比客,但呢间犀利呀,一路换一路店员与另一店员讲:「只小昆虫死得好唔抵、又话快啲饮食咪得啰,咪无小昆虫啰」,好啦换咗返黎,又即刻发现有小昆虫,又换另一款比我,但又系一路换一路店员与另一店员讲:「话我真系唔好彩(都无觉得自己卫生出现问题)」,好啦第二次换咗另一款比我,我经过两次都有小昆虫,一定再望多两眼,点知店员又对另一店员讲:「可能又要你换过呢」,唔通我想有小昆虫嘅?经过咁嘅体验,真心唔会再去食,环境挤逼,食物一般,卫生劲差,店员态度劲差,自己食物出卫生问题,都赖个客人食得慢,所以连累小昆虫死得好唔抵㖞,啲店员真系好有爱心(对小昆虫),不过唔在乎客人