2024-04-04
天下无不散之筵席 期待未来再见的那份喜悦呢位朋👫系长期饭脚 不过食埋今餐应该要告别一段时间🥲 今日特别拣左呢间充满👩🏻🎨艺术气息餐厅🍽️ 好好欢众点左贵族👫人餐 头盘有鲜🦐 三文鱼+cream 🧀 巴马火腿卷哈密瓜 最好食系三文鱼🧀 够创新 鱼新鲜 最惊喜系火腿🍈卷 🍈清新 火腿浓郁 夹埋💯📸鹅肝多士 摆盘超靓🤩 旁边有啲腌咗嘅梨 鹅肝味唔算重 但好滑 多士香脆 巴马火腿🍕 薄批 十分香脆 拎起唔小心都会断😝 🧀底 少少火腿 成件事简表 好味主菜1 🐑羊架 处理得好好 冇乜臊味 羊肉我地要求9成熟都嫩口 保留到肉汁 另外🍟超好食🤣 热+外脆 有啲牛油汁 一上台即食同时感受到牛油香+薯条脆主菜2 🐮牛柳 上碟7成熟 外表少㶶入面粉红冇血水 好腍 多肉汁 中间夹杂🔴🟡🟢椒 好好睇📸甜品cheese cake 🍰 + cream泡芙 2样都比出面随便买既好食😋 有个有趣位 就系佢只碟都系冻既 完餐后送上咖啡 奶茶 柠茶 柠水任你拣💯整体用餐体验良好 满意 侍应会成日帮你换碟 但上餐时间略长 由头盘到最
天下无不散之筵席 期待未来再见的那份喜悦
完餐后送上咖啡 奶茶 柠茶 柠水任你拣💯
整体用餐体验良好 满意 侍应会成日帮你换碟 但上餐时间略长 由头盘到最后啡茶要90分钟 但唔知系佢上得慢定我地食得慢 所以佢地唔上住先