2018-11-06 405 浏览
晏昼同同事食lunch,一行八人,唔想周围揾位,就揾咗呢间有得book枱嘅。餐厅安排咗间靠窗嘅分间比我哋,有张大枱,好正,不过超级无敌晒!叫咗set lunch嘅担担面 (加一后$115.5),有埋汤同嘢饮。杂菜汤入面加咗红菜头,有啲人未必钟意。我就okay嘅,清淡够健康。担担面够饱,当然唔会好似好authentic嘅担担面,但佢系斋都有咁嘅水准,都算很不错。一开头咪提过好晒嘅,食到顶唔顺啲同事散开晒,各自搬去角落坐。好窝心嘅系,职员见到我哋咁,不但帮我哋较冷气,仲问我哋介唔介意比佢影一影个情况,等佢可以反映一下。好欣赏咁样嘅工作态度!仲请咗我哋食甜品!呢个系高级西多士,不错。仲有呢个!不过我麻麻地almond milk,所以唔太钟意。P.S. 睇餐牌学识咩叫五辛!P.P.S. 食完拎单过格离买嘢有折!我买咗桃胶同玫瑰四物,一齐煲好好味!

仲请咗我哋食甜品!呢个系高级西多士,不错。

P.S. 睇餐牌学识咩叫五辛!