2021-12-20
我好少写食评,但真系忍唔住。港式烧烤,人头$188+$50开炉费,包2罐饮品,一开始会俾一碟野食你,食完拎个盘出去问佢拎。首先我地去拎烧烤叉同餐具时个阿姐净系俾左纸碟胶叉同油,我地离开左个counter都唔够2米,就返转头问佢拎返,前后系10秒内既事,佢竟然唔认仲不断话冇可能。最后拗左一轮佢先劲悔气俾返我地,但个感觉系觉得我地呃佢。大佬我地洗唔洗呃你个几支烧烤叉仔??然后拎野食个counter仲犀利,个女人全程呼呼喝喝黑口黑面,自问冇得罪佢仲好好礼貌,佢竟然扔盘野食俾我🙂当时仲听到佢隔离个阿姐同第二台客嗌交,态度超差,其实你地觉得辛苦唔想做咪唔好做啰 讲真BBQ真系冇预你要serve我,但冇谂过我俾完钱仲要好似乞儿咁乞食,我真系唔会再去🙂不过公道d讲,环境系唔错的够阔落,地下都算干净(除左个厕所),食物就一般啦都系果d。全场唯一似返个人既职员系换饮品个叔叔,好好礼貌。
大佬我地洗唔洗呃你个几支烧烤叉仔??