2004-08-30 1 浏览
去過呢間東京和食起碼五次, 去親都係為了同朋友慶祝會小聚會.環境: 不錯, 實在幾好坐, 幾靚個裝修, 其實環境幾暗, 你未必睇得清楚.舒適度: 坐sofa位實在正, 坐得幾舒服, prefer你過八點後先入席, 因為佢有個不成文規定, 就係18:00-20:00係一round, 20:00後又另外一round, 咁20:00後的冇咁大機會俾人趕你走.食物質素: 中規中矩, 唔係話好特出. 食過一次係燒魚, 唔記得乜魚, 係special推介, 真係超好味, 食到骨都冇. 其實, 我反而推介大家叫杯drink, 佢d cocktail幾好味.食物賣相: 不錯, 幾特別.價錢: 150每位左右總括: 呢間餐廳最o岩就係三四個人去, 因為食物選擇算太多, 三四個人叫全桌野就會覺得足夠. 試過一次七八個人, 睇晒menu 都唔知仲有乜野特別想叫.

食物賣相: 不錯, 幾特別.

價錢: 150每位左右